Regnet vräker ner men jag är glad ändå!

Usch vilken regnig måndag vi har här i Göteborg. Det verkligen vräker ner regn. Men just nu gör det inte så mycket, för jag håller mig inne och tänka göra det resten av kvällen 😉
Det gick bra hos tandläkaren och jag fick fixat lite grejer efter det. Bland annat en runda inne på ICA så nu är kylen redo för en ny vecka. Bara nya, eller nej ett recept har vi gjort tidigare, men förutom det så blir det helt nya recept denna veckan. Så för den som håller utkik väntas bla receptet jag nyss lade upp på kyckling-grytan, en riktigt mustig höstgryta på ekologiskt kött, en kräftsoppa och lite annat smått och gott.
På onsdag efter jobbet står det bio på mitt schema med mamma och två andra ladies, skall bli himla trevligt! Mamma tyckte då vi kunde äta tillsammans så vad det blir för middag på just onsdag, det vet jag inte. Men den som håller koll på bloggen i veckan kan i alla fall förvänta sig en del nya recept.
Brödet jag gjorde förut är inte ett nytt recept men ack så gott! Har gjort det flera gånger tidigare men tröttnar aldrig!
Och med det sagt så har det blivit dags att börja med middagen. Har satt på bra musik så jag tänkte rocka loss i köket. Trots det gråa vädret så är jag på riktigt bra humör. Fick ett samtal ifrån min ena kollega förut som lixom räddade min dag!
Kul med bra nyheter!
Vi hörs 🙂

Kommentera