Kräftor och söndagsmiddag!

Otroligt lyckad kväll igår! Kräftskivan blev en succé och vi alla hade en riktigt kul kväll. Så man har ju varit lite i segaste laget idag men det får man ju stå ut med om man håller kräftskiva till över 3 på morgonen. Det var, inte helt oväntat, hur gott som helst med räkor och kräftor. Det kändes som att jag åt för 3 personer, haha! Mums vad goda.
Till efterrätt hade mamma bakat sin gudomliga äpplekaka och jag tänkte att den skulle göra att det gick utför. Men icke, jag smakade en tesked men insåg att det inte vart värt det. Utan ägnade mig åt en stor kaffekopp med vispad grädde i, istället.
Dagen idag har vi faktiskt spenderat hos mina föräldrar. Riktigt mysigt! Det var nämligen planerat en söndagsmiddag för oss, hela familjen. Vi åt stek i ugnen med otroligt god sås och olika kokta grönsaker till. En traditionell söndagsmiddag med andra ord. Min bror hoppade in i bilen och styrde sin kos till sitt hem i Linköping och jag och Mikael hoppade in i vår bil och styrde kosen hem till lägenheten. Så här sitter jag nu, med ljus runt omkring mig och en chai-latte i magen. Nöjd med helgen, ifrån början till slut.
Det bästa av allt är att jag redan längtar som en tok till nästa helg. Mer om det i veckan! Men det kommer bli så underbart!
Lite bilder ifrån kvällen bjuder jag på. Sedan blir det nog säng-läge för min del.

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 reaktioner till “Kräftor och söndagsmiddag!”

Kommentera