Kardemumma-kaffe och spännande utmaning!

Åh, jag kunde inte hålla mig längre. Efter att ha läst det som ett tips i tidningen så var jag nu tvungen att prova att ha i kardemumma innan jag bryggde mitt kaffe. Så sagt och gjort, här sitter jag nu med ett glas kardemumma-kaffe och det gör väl ingen förvånad när jag säger att jag tyckte det var hur gott som helst?
Det kommer definitivt att göras igen!
Idag har vi studie/planeringsdag på jobbet, som jag faktiskt inte skall vara med på. Men jag deppar inte ihop för det, jag har en spännande utmaning att ta mig an idag. Igår kväll var jag riktigt nervös men än så länge känner jag mig ganska lugn. Det får bära eller brista, helt enkelt. Man kan aldrig göra mer än sitt bästa! 🙂
Jag ska vara på plats kl 11:15 så jag har en stund på mig. Jag tänkte förbereda lite rostade nötter att ha med mig, det skall nämligen serveras smörgås och dryck under dagen och jag vill inte falla dit, på en trist och torr macka. Men det stod på lappen att man var ”välkommen att ta med sig annan förtäring”, som tur var!
Jag tänker inte avslöja riktigt än vad det är jag ska göra idag. Den som lever får se!
Vi hörs senare gott folk. Trevlig fredag på er!
Tog en bild på hösten förut. Trädet utanför vårt fönster börjar bli riktigt fint. Lovely!

Kommentera