Guldkant

Allting idag, kring mitt lilla äventyr, har verkligen gått superbra! Jag kom hem för en liten stund sedan och har firat mig själv med lite varm choklad och nyfixade naglar. Bra sätt att fira på tycker jag!
Jag kommer berätta vad allting handlar om lite längre fram. V42 kommer jag att få antingen glada nyheter eller mindre glada nyheter och beroende på vilken nyhet det blir så kommer jag behöva fatta ett beslut. Det är jobbigt tycker jag, att fatta beslut alltså. Men det är ingenting jag behöver tänka på här i detta nu. Det är ju fredag, då är allt på topp!
Min sambo är en riktig hurtbulle och är på gymmet. Själv längtar jag efter träningen som en tok, får hålla mig lite till.
Eftersom det är fredag tänkte vi lyxa till det med en riktigt god middag. En med riktig guldkant (haha). Ikväll serveras det hemmagjorda köttbullar och brunsås i vår lilla familj. GOTT SOM TUSAN! Men inte speciellt lyxigt. Men vad gör det, egentligen? Vi åt ju supergod pizza igår, så det jämnar ut sig.
Annars, förutom lyxia köttbullar blir det nog en rejäl myskväll ikväll. Om inte annat så bestämmer jag att det blir så 😉
Imorgon är det nämligen dags för årets kräftskiva och det ska bli så otrooooligt gott att jag knappt kan bärga mig. Skaldjur är ju fruktansvärt goda och oerhört lchf-vänliga. Tänkte ta med mig något gott bröd som vi kan ha till medan dom andra dödliga knör i sig vit baguette!..
Det skall hur som helst bli både trevligt och gott! Frågan är vad man ska ha på sig?

Nu blir det nog en kopp te (fastnat totalt för det nya Creamy Rasberry) och lite tv-tittande. Det var längesen!

Kommentera