Bitter?

God morgon! Visst är det underbart, alldeles för jäkla underbart att vakna med sprängande huvudvärk och det första man stoppar i sig är två Panodil? Ännu en strålande dag i förkylningens tecken, yes!
Ja, jag är lite bitter. Eller rättare sagt, jag var lite bitter, det börjar ordna upp sig nu. Och det är inte bara pga Panodilen, även om den antagligen har gjort sitt. Jag har fått i mig en kopp te, Creamy Raspberry som luktar helt gudomligt gott, samtidigt som jag hittade lite kläder att ha på mig. Blev lite gladare då jag kom att jag hade ett par sprillans nya leggins att hoppa i, som jag köpte på Lindex igår.
Så, med kläderna på gjorde jag i ordning lite frukost till mig själv, en rejäl sådan. Nämligen, 1dl yoghurt med rostad kokos och mandel på, en kopp grönt te och en smörgås med ost.
Under tiden jag gjorde frukosten slog det mig att det är löning idag plus att jag kommer få en till utbetalning den 4 Oktober, alltså i början på nästa vecka och då kändes livet plötsligt lite lättare 🙂 .. Trots en förkylning.
Så från att vakna sur och med noll motivation till att känna sig helt okej inom loppet av en timme är ju ganska bra jobbat.
Nu har det blivit dags för mig att åka till jobbet. Hoppas på en bra torsdag där!

Därför jag är lite småbitter är också för att jag inte kan träna när jag är så förkyld.. Det är oerhört frustrerande!
Tack för mig, ha en skön torsdag!

Kommentera