Godmorgon kl 19:30?

Jag, som aldrig somnar (läs nästan), somnade på soffan i 1 ½ timme förut och vaknade vid 19:30!Tog mig en dusch och känner mig nästan som en ny människa. Tänk vad en förkylning kan ställa till det. Jag sov otroligt dåligt inatt och hade en lång dag på jobbet, klockan ringde 5 imorse så det är väl bidragande orsaker men den där jäkla förkylningen sätter sina spår alltså. Numera är ju nässprayen min bästa vän och jag tackar gud för den uppfinningen. Hur hade man överlevt en förkylning annars? Blä.
Det var hur som helst otroligt skönt att slumra på soffan en stund, jag ser det som en uppvärmning inför natten 😉
Jag fick fixat lite i köket, lägenheten är nästan helt tipp topp nu, och tänkte krypa ner och se om jag orkar bläddra lite i min tidning. Annars tackar jag för mig och slocknar nog igen!
Har lite sovmorgon imorgon, behövligt.
Vi hörs!

Kommentera