Don’t like the feeling…

Vaknade imorse med den där förkylningskänslan som kommer krypandes ibland. Ni vet när det känns i hela kroppen, ifrån topp till tå, att man håller på att bli sjuk. Ingen bra start på veckan tänkte jag men jag drack två koppar te och hoppades på det bästa. Hade sovmorgon imorses, otroligt skönt.
Efter en heldag på jobbet känns det fortfarande sådär. sitter och laddar med en kopp kaffe nu. Har ju en lägenhet som ser ut som kaos och jag har fått en massa idéer till hur allt ska fixas. Så det är lika bra att sätta igång! Det är ju otroligt skönt när det är gjort. Men montera bokhyllor, det får allt min sambo roa sig med när han kommer hem sedan.
Middagen har jag tänkt att vi lagar ihop ikväll. Så jag skall nog orka att få lite ordning här hemma 🙂
Hoppas att ni haft en bra måndag!

Kommentera