Vilken söndag!

Puh, vilken dag det blev! Har precis krupit ner under täcket, fötterna värker och ögonen går nästan i kors. Så trött är jag. Det blev en vända på tippen först, vi hade lassat bilen full och kände oss sjukt stolta efteråt. Äntligen fick vi tummen ur att rensa och slänga det som behövdes. Efter tippen blev det jordens snabbaste besök på Plantagen (vi visste vad vi skulle och ville ha) och styrde sedan vår kos mot Ikea. Där hittade vi bla nya gardiner och en ny lampa till sovrummet 🙂
Vi mellanlandade hemma för att lasta av det vi fick med oss hem ifrån Ikea. En bokhylla till vardagsrummet tog nämligen upp halva bilen.
Så efter att vi burit upp grejerna laddade vi om med lite vatten och körde sedan till Hornbach. Där skulle vi mest kika på lister, så det gjorde vi 😉
Och till sist åkte vi till vår älskade ica och handlade lite grejer inför veckans kommande matlagning.
Så, nu förekommer ett smått kaos i vårt hem eftersom klockan sprang iväg så att vi bara hann påbörja allt som ska fixas.. Fortsättning följer imorgon och då ska jag dela med mig av vår sjukt goda förrätt som vi njöt av innan vi åt rester från i fredags och satte igång med Ikea-möblerna.
Trött som tusan nu så vi höra imorgon!

Kommentera