Middag med la familia

En snabb uppdatering. Gårdagens mysiga lördag bestod av sovmorgon (som alltid), kaffe i soffan med min sambo och några avsnitt av The Big Bang Theory, lovely.
En joggingrunda och frukost i form av kanel-omelett med keso och nöthack.
Sedan lite pyssel med recept och receptböcker för min del, musik och bloggar. Sedan gjorde vi i ordning oss och styrde vår kos mot farmor och farfar där det vankades födelsedagsmiddag för bästa farfar med la familia. Otroligt gott och mysigt, som alltid när vi är där.

Detta inlägget skrevs egentligen igår, i all hast precis innan vi skulle åka till farmor och farfar men min kära sambo (!) lyckades stänga av internet preciiiis innan detta inlägget hann publiceras. Så därför kommer det nu, en dag för sent. Men vad gör det om 100 år?

Kommentera