Välkomnade hösten

Som den husmor jag är kastade jag mig in i köket direkt när jag kom hem ifrån jobbet. Jag började genast med dagens middag, soppa med köttfärs och vitkål samt slängde ihop ett bröd lite snabbt och hyst in i ugnen 😉
Jag välkomnade alltså hösten med en riktigt god soppa och lyxade till det lite extra och njöt av ett nybakad bröd till. Soppa är något vi äter för lite av här hemma, tycker jag. Eller det tycker nog min sambo också, vi äter nämligen aldrig soppa. Med betoning på aldrig. Så nu var det dags. På hösten kan man sitta och sörpla soppa tycker jag så jag tänkte prova lite nya sopprecept här de kommande veckorna. Stay tuned, om ni gillar soppa det vill säga.
Receptet på dagens soppa samt det goda brödet kommer inom kort. Så håll utkik!
Det har varit en riktigt bra onsdag idag, den gick otroligt snabbt och sånt gillar jag (oftast). Dock har jag varit lite halvsnurrig och inte riktigt fattat att det redan är onsdag. Snart helt för sjutton! Och tur är väl det för jag har varit galet trött den här veckan. Vet inte riktigt varför men jag lägger inte större vikt i att fundera kring det. Vissa dagar/veckor är man helt enkelt mer trött. Det gäller att mysa rejält på kvällarna och sova ordentligt. Det är ett bra recept som jag inte har något emot att följa. Så jag tänkte hoppa in i duschen och sedan sjunka in i en tidning eller bok med tända ljus omkring och kanske slå på stort och tar mig en kopp te (för det gör jag ju inte varje kväll…) Myslyx!

Bjuder på en trist mobilbild. Soppan var desto roligare!

Kommentera