This weekend

Den här helgen har varit fantastiskt bra! Den innehöll lite av allt vilket gjorde att jag inte hade någon tid till att blogga, direkt. I fredags stod städning på schemat efter jobbet. Kan ju tyckas tråkigt att öppna upp helgen med städning men faktum är att jag gillar det. Det är otroligt skönt att ha det gjort inför helgen och eftersom jag inte hann städa i torsdag och slutade tidigt i fredags så passade det bra. Efter två timmars effektiv städning mötte jag upp min sambo på gymmet. Trots att det var fredag eftermiddag så körde vi en runda. (Ja, jag är stolt över det!)
Vi hann knappt landa hemma innan det plingade på dörren och där stod Fia med middagen. Perfekt! Det blev sallad till middag som hon köpte med sig på vägen, supergott. Vi landade i soffan och spenderade kvällen framför Fångarna på fortet och en film. Himla mysigt!
Lördagen började med en lång, alltså lååååång, sovmorgon. Jag behöver få lite bättre pli på mig själv vad gäller sovandet på helgerna men det kan vi ta en annan gång.
Det blev en god frukost, minns dock inte vad vi åt men jag kan ge mig den på att det var gott och sedan slutade dagen med Monster Jam på Ullevi, tillsammans med Mikaels pappa och bror. Himla trevligt det också men framför allt coolt att se. Men hjälp vad kallt det var. Jag bestämde på vägen hem att hösten har kommit på riktigt. Om inte annat så var det riktigt ruskigt imorse när klockan ringde 05:40 och det vräkte ner regn samtidigt som det blåste halv storm… Men vi är inte där än.. Efter Ullevi åkte vi hem och värmde oss, fick i oss mat och gjorde oss i ordning för att sedan åka in till stan igen.
Vi mötte upp ett helt gäng på Biljard Palatset för att ”vinka av” en kompis som sticker till Australien i ett år. Mycket folk och otroligt trevligt (vägde mellan att skriva himla trevligt, igen, eller otroligt trevligt men valde det sistnämnda för mer variation)!
Så kom på söndagen. Mysdagen med stort M! Vi provade att fasta 16/8 och det gick riktigt bra. Det var egentligen inte meningen men det blev så och det kändes okej. Dock var vi otroligt hungriga vid 13-tiden så det blev en rejäl frukost. Eller frukost känns väl fel att kalla det, brunch låter mer rätt.
Gott var det, mätta blev vi och jag började att baka knäckebröd, som jag skrev igår. Så det var väl egentligen helgen i sin helhet. Efter att jag tagit ut min cookies igår som förövrigt blev bra men aningen för söta för min smak så blev det en joggingrunda utan dess like. Ifrån ingenstans kom den kraften och jag joggade bättre än på länge. Underbart!
Vi avslutade helgen med en god middag som jag tänkte ge er receptet på i framtiden, alltså inte nu.
För nu är det dags att avsluta detta inlägg och pyssla med annat 🙂

Kommentera