Vardagslyx

Yes, dagens träning är gjord och lunchen är i magen. Känns otroligt bra!
Jag har haft en ledig torsdag, vilket passade utom ordentligt bra, så jag passade på att ta mig till simhallen. Jag har varit riktigt sugen på att simma men dom två simhallar jag har närmast mig har bara 25m bassänger och det blir så tråkigt att simma då, tycker jag. Så idag tog jag bussen in till Valhalla och simmade 1000m! Avslappnande men samtidigt otroligt bra träning. Min rygg har inte riktigt varit med mig den senaste veckan så jag ville se hur det gick att simma.
Efter mina 1000 meter lyxade jag till det med både bubbelpool och ångbastu.
Så jag kom hem för en stund sedan och slängde ihop lite lunch. En kanel och kardemumma-omelett med keso och rostade nötter. Gosh, vilket långt namn den lunchen fick 😉
Så satans gott att det nästan inte är klokt. Nu gjorde jag ju en portion till mig själv, då blandade jag 2 ägg med en skvätt grädde, kryddade på en höft med kanel, kardemumma och pytte lite ingefära och sukrin. Vispade ihop allting med ballongvispen och stekte på medelvärme i pannan. Det blir nästan som en pannkaka som jag toppar med keso, nötter och lite hallon. Ooooootroligt mumsigt! Perfekt mellanmål.
Så det har varit en riktigt mysig torsdag hittills och jag vet att den kommer fortsätta i samma spår. Vi ska nämligen hem till Mikaels pappa, Karin och småpojkarna i eftermiddag. Det är ju skolfoto-tider nu så killarna ska bli lite fina i håret, det är tanken i alla fall och så äter vi middag ihop. Trevligt!
Tycker nästan att varje torsdag kan få vara lite så som den här har varit. Det är ju en perfekt uppladdning inför helgen!

En kommentar till “Vardagslyx”

Kommentera