Vardagligt värre

Det vankas dusch för min del. Sitter fortfarande i träningskläderna så det ska bli otroligt skönt att krypa ner i mys-kläderna snart. Klockan 21 sitter jag bänkad framför tvn, som ni redan vet. Underhållning på hög nivå när mina älskade fruar fjantar runt i rutan. Men jag gillar det!
Innan jag hoppar in i duschen tänkte jag bara berätta vad vi åt till middag idag. Inte så intressant för alla kanske men det här är en middag som man lätt glömmer bort. Vi hade i alla fall inte ätit denna rätt på väldigt länge. Kanske flera år sedan? Så det var minsann på tiden att göra falukorv i ugnen med mozzarella och mos. MUMS!
Vardagsmat så det skriker om det men vad gör det när det är så fruktansvärt gott och enkelt? Och hey, det är ju vardag.

Jag snittade falukorven och lade en skiva mozzarella i varje snitt.
Blandade dijonsenap, tomatpuré, basilika och svartpeppar i en skål och ”smetade” sedan detta emellan snitten.
Strödde runt lite delade cocktailtomater och toppade till sist med riven ost. In i ugnen i 200grader ca 15 minuter.
Till det hade vi blomkålsmos. Supergott!

Kommentera