Kaffe, Kardemumma och Kanel

God morgon!
Sitter i soffan och sörplar på min kaffe. Det är ju helt underbart att starta dagen såhär. Älskar att ha sovmorgon! Fast, samtidigt tycker jag om att börja tidigt eftersom man då allt som oftast också slutar tidigt. Men idag är det sent pass som gäller och efter jobbet blir det gymmet. Hurtigt värre! Jag känner mig redan laddad. Det känns bra och jag är överlycklig eftersom förkylningen verkar ha flugit sin kos.
Om vi nu ska lägga upp min dag i lite punkter så är det Svenska Hollywoodfruar som står på schemat efter gymmet och middag där emellan förstås. Dock så står det helt still på middagsfronten vad gäller idéer. Kanske för att det bara snurrar en massa jul-recept i min skalle? Haha.
Jag tänkte förut när jag bryggde kaffe att jag ska testa att lägga i lite kanel och kardemumma tillsammans med kaffet i filtret, innan jag brygger. Har hört att det ska vara en höjdare! Men jag skall dra ut på det lite till, låta det bli ordentlig höst först.
Nej hörni, det har blivit dags att fixa det sista innan det är dags att åka till jobbet.
Ha en fin tisdag, så hörs vi senare!

Kommentera