Först lite höst

Man kan ju tro att jag är knäpp men ni som känner mig lär inte bli ett dugg förvånade… Här sitter jag, en ljummen kväll i September och funderar på julen. Jul och advent. Jag har kollat och googlat runt på en massa recept som hör julen till. Bla saffranskakor/muffins, pepparkakor och glögg. Åh, jag är så sugen men jag vet att det är för tidigt och så mycket längtar jag inte än. Jag var bara nyfiken på lite recept och till min glädje (även er glädje) hittade jag en hel del bra grejer och har redan börjat tänka på hur jag kan omvandla dom så att det blir ännu bättre. Typiskt mig!
Det bästa med allt det här är att jag älskar att längta till saker och jag tycker om att ha någonting att se fram emot. Och så vill jag faktiskt ha lite höst först. Så tur för mig att både våra årstider och traditioner följer mitt tänkande där 😉
Förövrigt har det varit en bra måndag och en helt okej start på denna veckan. Jag vet inte vad det är med måndagar men dom två senaste har varit lite stressiga på jobbet och jag vill inte tänka att det sätter standarden för resten av veckan. Den som lever får se!
Efter jobbet åkte jag en snabbis hem till mamma och hämtade makrill. Så gissa vilka som åt nyfångad makrill, spenat och broccoli till middag? Fy tusan vad gott det var. Mer makrill åt folket, kom vi fram till, jag och min sambo.
Med fisken väl inpackad i bagaget åkte jag till gymmet och körde en runda. Killarna var redan där så jag mötte upp dom men körde mestadels för mig själv. Det kändes bra, förkylningsmässigt och jag hoppas att det håller sig så imorgon också.
Inga bakslag nu tack!
Det har blivit dags för sängen. Har sovmorgon imorgon, yippie men tänkte ändå komma i säng i tid.
Vi hörs!

Kommentera