Bra jobbat Lina!

Go kväll!Jag har inte riktigt haft tid för bloggen idag, som ni kanske har märkt… Jag har gjort något otroligt. Någonting som skulle gjorts för längesedan. Någonting som är svårt till att få tummen ur och faktiskt göra men som man en dag, helt plötsligt ifrån ingenstans, får ett sug till att ta tag i! Slutligen, något som får mamma att trilla av stolen när hon får höra vad det är jag har gjort. (Eller gör, mamma ringde mitt i allting så att säga)
Så, vad är det nu jag har gjort? Jag, Lina Petersen, har på egen begäran och med egen vilja rensat garderoben(!)
Det är verkligen ett litet steg för människan men ett stort steg för mig. Jag har till och med lyckats rensa bort en hel del plagg och det känns otroligt bra och vad fint det kunde bli i garderoben. Helt otroligt!
Innan har det alltid varit kaos där inne, jag har ju hittat såklart, jag hittar alltid i mitt egna kaos men det har ju sett förfärligt ut… Men nu är det andra bullar! Fin garderob och nöjd tjej.
Som tur var fick jag en paus i allt rensande och vikande. Klockan 17 var det nämligen bio för hela slanten! Jag och Micke var och såg den nya Batman-filmen och vi tyckte båda två att den var riktigt grym.
På vägen till bion svängde vi bland annat förbi Biltema och shoppade loss, bland annat varsin termos-mugg. Jag har redan en superfin ifrån Åhlens som jag köpte för typ 2 år sedan men grejen är att den läcker.. Hur bra är det att ha en termos-mugg som läcker, egentligen?
Inte alls smidigt. Den funkar till och från bilen, i bilen går det att ställa den som tur är men annars är den ganska opraktisk.
Så varsin ”take away-mugg” ,om man hellre vill kalla den det, som förhoppningsvis inte läcker 🙂
Efter bion har jag gjort klart det sista med kläderna och garderoben, tagit mig en kopp te och nu till sist landat i soffan.
Det var min söndag det, hoppas eran varit lika bra.
Förresten så slänger jag upp ett frukost-tips lagom till frukosten imorgon, så stay tuned! 🙂

Kommentera