Vuxenpoäng

Medan killarna lirar tv-spel som aldrig förr sitter jag som en annan hö-säck i soffan och läser bloggar. Är så fruktansvärt trött men på ett skönt sätt. Alltså inte jobbigt trött. Drack precis en kopp te och jag är totalt avslappnad. Det kallar jag fredagsmys. Det blev självklart tacos till middag förut, satan vad gott det är. Tröttnar man någonsin?
Gjorde en ny variant av guacamolen eftersom jag saknade typ hälften av ingredienserna.. Så jag kan härmed meddela att man minsann kan göra guacamole med purjolök istället för med gul lök och har man bara en mogen avokado (dom andra två skulle man kunna slå ihjäl folk med..) så funkar det alldeles utmärkt trots att receptet säger två och glömmer man av att pressa/hälla i lite limejuice så är inte det hela världen. Jag undrar om man ens kan kalla det jag gjorde för guacamole? Gott blev det och efter en runda på gymmet satt en laddning med tacos-sallad perfekt.
Innan jag går in i zombie-mode helt och hållet här så tänkte jag leka lite hemmafru och bädda rent i sängen. Vet egentligen inte varför jag skriver det, jag menar, hur intressant är det egentligen?
Något som är desto mer intressant är hur otroligt många vuxenpoäng jag samlar på mig när jag diskar, nu för tiden. Jag köpte nämligen ett par gröna, otroligt fina, diskhandskar härom dagen. Så dom åker numera på varje gång det är dags att diska. Jag går nästan förbi vuxenpoängen där och landar på tant-poäng. Om det nu är något att sträva efter?
Hoppas ni har en skön kväll också 🙂

Kommentera