Killarna på gymmet

Snacka om att ha svårt för att bestämma sig (läs mig).  Jag har under den senaste timmen försökt bestämma mig om jag ska ut på en power walk i parken, åka och simma, strunta i och träna helt och hållet, gå på crosstrainern här hemma eller möta upp killarna på gymmet.
Jag har nästan bestämt mig för allting, minst en gång och jag tog en liten power-nap på 20 minuter mitt i allting.
Nu har jag tillslut bestämt mig. Det blir till att möta upp grabbarna på gymmet!
Förhoppningsvis är det inte så mycket folk där just nu, det är ju trots allt fredag eftermiddag. Det blir roligare då, tycker jag.
Vad mycket det gör att få vila en stund sådär på eftermiddagen. Jag halvsov i ca 20 minuter och det gjorde verkligen susen. Min klocka ringde på tok för tidigt imorse nämligen. Det är inte normalt att gå upp 05:20… Snark vad trött jag var.
Men om jag nu ska hinna möta upp Mikael och Emanuel på gymmet så får jag hoppa i träningskläderna nu.
Vi hörs senare!
Får se vad vi hittar på ikväll. Jag tror minsann det blir tacos, haha. Det är ju trots allt fredag och guacamolen jag gjorde förra fredagen var ju helt gudomligt god.
Tjing 🙂

Kommentera