Oh, du ljuvliga sovmorgon!

Oh, du ljuvliga sovmorgon!
Sitter i soffan och njuter av mitt kaffe. Tänk att det kunde slå om så, att jag helt plötsligt gillar kaffe.
Jag är otroligt sugen på en runda i parken. Nu nu nu, jag hade gärna ställt klockan en timme tidigare för att gå en runda om jag visste att vädret skulle vara på topp. För det är det verkligen. En riktig höst-morgon!
Får njuta av den lilla promenaden som jag strax ska ta till bilen, haha. Hoppas på att vädret håller i sig till i eftermiddag, mina väder-appar spår regn till kvällen men jag ska bannemig hinna ta en power walk i parken först. Så det så!
Det får bli promenixer veckan ut tror jag. En förkylning har ju en tendens till att hålla sig kvar ett tag….

Om tiden räcker till sedan så tänkte jag prova ett, kanske två, nya bröd-recept som jag hittade igår. Det ena är ett solrosbröd som jag vet redan nu kommer bli gott och det andra är ett LCHF-rostbröd. Med en väldans massa ägg i så jag är rädd att det kommer smaka typ, omelett?
Får fundera på det där lite granna. Nu får jag återgå till kaffet och sedan ta mig till jobbet.
Ha en bra torsdag! 🙂

Kommentera