Inpackning och choklad?

Det har blivit dags att rusta upp och ladda inför hösten, på många plan. Frisören inom mig tänkte börja med att redan nu tipsa om inpackning till era hår. Det är nämligen en nöjd tjej som sitter här i soffan och bloggar som fick tummen ur och slängde i en inpackning i sitt sommar-trötta hår, i duschen nyss. Otroligt bra gjort av mig! Visst slår det dig alldeles försent, antagligen redan när du sitter i frisörstolen och klagar på ditt trötta hår och att man borde skämt bort sig med en inpackning lite oftare eller kanske någon gång alls! Det är så onödigt. Att få fukt i håret gör så mycket.
Så ladies, gå och köp er en inpackning! 🙂
Det har blivit mycket klippningar och hår-snack för mig de senaste dagarna så jag kan inte hjälpa att jag faller in i gamla vanor, är man frisör i grund och botten så är man.
Men nog om det.
Det är även en trött tjej som sitter i soffan och trots sovmorgon imorgon tänkte jag krypa ner under täcket om inte allt för länge.
Efter middagen idag, som min sambo stod för (mestadels) så fick jag ett sådant sug efter chokladbollar. Ni vet hur det är när det faller in?! Så jag gjorde handling av saken och slängde ihop en liten smet. I senaste numret av Mat och Hälsa fanns det ett gulligt recept på chokladbollar med kokoschips i, så jag var ju bara tvungen att prova 😉
Dom står så fint på en tallrik i kylen men faktum är att jag inte är sugen längre… Alls! Jag provsmakade på smeten lite och det räckte? En nackdel med lågkolhydratskost, helt klart, haha.
Så imorgon blir det kanske lyxigt värre med en kopp kaffe och en chokladboll. Det skall även erkännas att det är just chokladbollar och inte kokosbollar. (Läs, jag var en latmask och orkade inte rulla dom i kokos eftersom det är kokos i smeten!)

För er som undrade så satte måndagen ribban för resten av veckan, bokstavligt talat. Så en kopp te och lite bloggar får avsluta min onsdag. Vi hörs!

Kommentera