Positiv

Middagen satt som ett smäck, mums!
Idag slängde jag ihop en indisk köttfärssås som faktiskt är helt gudomligt god. Annorlunda men god. Till det kokade jag färsk broccoli. Bra middag med andra ord. Tänkte dela med mig av receptet på köttfärssåsen, får se om det blir av ikväll eller om vi håller på den spänningen tills imorgon 😉
Annars har det varit en bra start på veckan trots en stressig dag på jobbet..  Men om man ska vara positiv, vilket det är bra att vara, kan man tänka att denna dagen satte ribban för resten av veckan och då menar jag att den här dagen var lite av ett kaos och då kan dom resterande dagarna bara bli bättre. Visst?
Lite så tänker jag.
Jag tänker också att det har blivit dags att hoppa in i duschen för min del. Innan middag var jag nämligen ute på en runda i parken. Ingen jogging idag dock, förkylningen är fortfarande min vän…(på bättringsvägen får jag väl tillägga så att jag inte låter helt negativ, jag skrev ju bara för några rader sedan att man ska vara positiv) Men en rejäl power walk blev det och det var otroligt skönt.
Imorgon har jag en lång jobbdag framför mig, närmare bestämt jobb i ca 12 timmar så det blir ingen träning då. Kommer antagligen att störta i soffan imorgon-kväll men efter en sådan dag får man det.
Nu, efter duschen tänkte jag lyxa till det med en kopp te 😉 Skall provsmaka mitt nya te som jag visade er igår. Jag var och sniffade på det redan imorse bara för att säkerställa att det verkligen luktade pepparkaka, haha.
Nya numret av Topp Hälsa kom idag också så jag ska nog bläddra i det och varva ner lite. Myskväll med andra ord!
Vi hörs 🙂

Kommentera