Äpple, kanel och kardemumma

Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt tog kort på kvällens middag men den eller dom blev inte bra någonstans. Middagen däremot blev verkligen hur god som helst!
Jag gjorde kycklingfiléer i ugnen som jag penslade med olivolja, soja och färsk finhackad chili (som min sambo odlat på balkongen) och i stekpannan smörstekte jag haricots verts, spenat, vitlök och pesto. Otroligt gott!
Men hur bra min mobil än är så blir inte alltid bilderna på maten så som jag tänker mig. Det är svårt att fota mat så att det ser gott ut!
Det är numera en sak som ligger i toppen på min önskelista, en bra kamera. En nybörjar kamera som lilla jag kan hantera samtidigt som den gör vad den ska. Den är väl inget orimligt krav? Jag tycker det beskriver mina önskemål kring kameran riktigt bra 😉

Förövrigt så har jag en sovande vovve bredvid mig. Hon är söt som socker!
Och jag ihop med min jäkla förkylning tänkte göra det samma. Inte sova i soffan men krypa ner. Det är ju strax dags för Svenska Hollywood fruar, woho! Veckans höjdpunkt.
Till det hade jag tänkt att lyxa till det med en kopp te. Fick med mig lite te av farmor när jag var där tidigare idag. Hon hade hittat ett nytt te – äpple, kanel och kardemumma. Mums vad gott det var! Det är ett svart te och jag föredrar numera helst grönt men det gör ingenting. Variation skall ju vara bra sägs det.
Ha en go kväll!

Kommentera