Sunday

Oj, vilken söndag det kunde bli! Mer sådana tack 🙂
Den började, som vanligt, med en skön sovmorgon. Vovven är riktigt duktig på att bo i lägenhet nu! Det blev en kort morgonpromenad eftersom vi var vrålhungriga både jag och Mikael. Så efter en promenix dukade vi fram frukosten. Nybryggt kaffe och hembakt bröd, inte illa.
Spenderade en stund vid datorn, hade lite grejer att kolla upp osv, sedan var dags att hoppa in i duschen.
Sagt och gjort och vips så satt jag på bussen in mot stan. Som vanligt fick jag springa till bussen och blev supervarm.. Jag förstår inte hur jag lyckas, varje gång. Men sån är jag!
Jag åkte hur som helst in till stan för att möta upp Isabell och Anders och ta en fika. Riktigt trevligt!
Efter det fick jag springa till bussen (!) för att ta mig hem till Tuve igen. Mikaels mamma, Melanie och Matz var på besök och dom var vrålhungriga, haha. Så när jag kom hade dom precis beställt mat ifrån pizzerian, nära oss. Men jag tog en avokadosallad, så oroa er inte! 😉
Eftersom vädret varit på topp idag  passade vi på och åkte till Röda sten, dom andra smaskade på en glass och så tog vi en promenad längs vattnet. Otroligt mysigt!

Kommentera