Kvällen är gjord

Hemmagjorda hamburgare och nybakade hamburgerbröd = min fredagskväll är gjord!
Mums vad gott det var. Tänkte att jag delar med mig av receptet på bröden imorgon, dom blir verkligen supergoda.
Provade för ett tag sedan att baka ut dom till vanliga te-kakor samt hade i lite linfrön och ja, det blev en riktig hit!
Vi har invigt vår hund-passnings period idag också. Efter jobbet förut så hämtade jag vovven hemma hos mamma och pappa. Vi packade ihop hennes filt, leksak, mat, godis och allt annat som hon behöver för att flytta hit i några dagar.
Mina päron skall ha det gott i Österrike i nästan en vecka så jag får ta hand om den  lilla loppan men det gör jag mer än gärna. Vissa dagar kan jag ju sakna henne något otroligt. Det var ju ändå lilla Lina som vid 13 års ålder började tjata om att vi skulle köpa hund..:)
Förövrigt är jag otroligt trött idag och då har jag ändå inte jobbat full vecka. Kanske därför jag är trött?
Det skall bli otroligt skönt att bädda ner sig i sängen om en stund. Hoppas på bra väder imorgon så att jag kan ta en skön morgonpromenad med hunden.

Nej, hörni. Hunden har precis bäddat ner sig i soffan bredvid mig och det ser för jäkla skönt ut så jag gör nog desamma (dock inte i soffan).
Imorgon kommer recept på hamburgerbröd och säkerligen lite annat smått och gott. Garanterat en piggare Lina i alla fall!

Kommentera