S E G P O T T A

Hej och hå!
Jag förstår inte hur jag kan sova så mycket ibland? Det är helt galet. Men jag har otroligt svårt att komma ur sängen dom dagarna jag är ledig såhär. Det är ju otroligt skönt att ligga under täcket och dra sig, speciellt idag när jag hörde att det regnade ute. Men problemet är att jag inte bara ligger och drar mig, jag somnar, igen.
Det här är väl ingen big deal men jag blir så otroligt seg och det tar lixom lång tid innan jag kommer igång och det är irriterande!
Man blir inte kvitt den där sega känslan och tröttheten. Dumt!
Men det var otroligt gott att ta en rejäl sovmorgon och eftersom vädret är i det tråkigaste laget har jag väl inte direkt missat något. Inget mer än ett pass på gymmet mellan 12-13 som jag hade tänkt att gå på!… Haha.
Men jag deppar inte ihop för det. Jag ska möta upp Mikael på gymmet sen så kör vi en runda, det ser jag fram emot.

Nu hade jag tänkt att åka och storhandla. Fylla upp den nya, stora frysen med en massa goda och bra saker!
Fick en sån där bra storköps-rabatt av ICA så här skall det handlas minsann.
Roligare än så blir det inte just nu. Det här inlägget speglar ganska bra hur seg jag känner mig.
Hoppas att en handling på den grymma ICA-butiken kan pigga upp. Om inte annat så vet jag att en runda på gymmet ger mig en massa energi. Det är det som är så grymt med träning! 🙂
Hej så länge!

Kommentera