En ledig fullspäckad dag!

Frukosten är i magen och jag känner mig mätt och belåten.
Det känns otroligt lyxigt, måste jag säga, att få brygg-kaffe såhär på morgonkvisten. Lyxade till det riktigt ordenligt och skummade en ½ dl grädde också innan jag hällde på mitt kaffe. Mums!

Jag vaknade av att det åskade förut. Åska är inte en av mina favoritsaker här på jorden, om jag säger så. Men det blir bättre och bättre. Jag tycker det är mycket ”bättre” när det åskar på dagen, då det är ljust ute än om man vaknar mitt i natten av allt blixt och dunder.
Men idag var det faktiskt bra att det började åska, så att jag vaknade och kom ur sängen. Jag hade ställt väckarklockan men lyckats sänka alarm-ljudet såpass mycket att jag inte hörde då den ringde vid 8:30. Tur att jag inte skulle upp till något jobb.
Har nämligen en ledig men ändå inte ledig dag framför mig. Gillar sådana dagar!
Jag hade lite ärenden att fixa nu på morgonen och dom har jag fått fixat tillsammans med frukosten.
Nästa punkt på dagens schema är att städa upp lite i lägenheten, det behövs bara plockas undan lite så är det fint igen. Mamma och Lena kommer på besök vid 13-tiden. Lena ska bli klippt och så bjuder jag såklart på en kopp kaffe 😉
Senare i eftermiddag står det mer klippningar på mitt schema. Så jag har att göra, trots allt.
Där emellan hade jag även tänkt att träna. Jag gjorde min bästa jogging-runda hittills igår!! 😀 Och jag som inte ens skulle jogga, ha.
Vi gick ut en sväng, jag och Micke. Började med att promenera och stannade till vid natur-gymmet. Där gjorde vi lite magövningar och armhävningar. Sedan kände vi båda två att det inte riktigt räckte med att promenera tillbaka. Så vi bestämde oss för att jogga en runda och fy tusan vad bra det gick! Så himla roligt när man märker sina framsteg. En otroligt skön känsla!
Så jag tror på något vis att jag kommer få till en lika grym runda idag men vi får väl se. Om inte annat är jag sugen på en rejäl powerwalk och det är ju alltid nått.
Nej hörni, det är väl bäst jag sätter igång! Vi hörs senare idag.

 

 

 

 

 

Frukosten förut. Mums på kaffet och så skymtar ni även en bit av min nya, snygga almanacka!

Kommentera