Välkommen Moccamaster!

Igår välkomnade vi en ny familjemedlem, här hos oss i lägenheten. Nämligen en Moccamaster, haha!
Den har vart riktigt efterlängtad och vår gamla, kassa kaffebryggare åker ut med huvudet före.
Så gissa vilka som drack otroligt gott kaffe till frukost? 🙂
Sofia sov ju på soffan inatt så förutom det goda kaffet blev det en riktig mysfrukost tillsammans med henne och Mikael. Inte varje söndag man har dom som sällskap vid frukosten.
Efter frukosten så tog jag och fialotta bilen in till stan. Det blev en sväng om i några affärer och jag bytte ut mina snygg-byxor ifrån Gina tricot till ett par nya, hela, samt en storlek mindre och så blev jag en klänning rikare.
Fick också tummen ur och köpte en tränings-väska som jag kollat på flera gånger. Så jag är otroligt nöjd med vad denna söndagen gett hittills. Mötte upp min sambo i stan samtidigt som jag och Sofia skiljdes åt och så tog vi oss en lunch på Kafé Kosmos och eftersom det varit så otroligt varmt hela dagen passade vi på att sitta på deras uteservering.
Efter det så har vi landat hemma, jag slängde in en laddning bröd i ugnen och tänkte snart ge mig ut på en promenix. Tror inte det blir någon jogging denna gången, är otroligt seg. Satsar på bra träning i veckan istället. Det är otroligt skönt att kunna ”slappa” vissa dagar och faktiskt inte känna någon press. Jag tror det är viktigt!
Eftersom vi åt en ganska sen lunch blir det ingen direkt middag ikväll. Vi tar nybakat bröd och kanske en kaffe om en stund istället 😉
Hoppas att ni också haft en skön helg!
I veckan kommer det fler inlägg, håll ut!

2 reaktioner till “Välkommen Moccamaster!”

Kommentera