Morot eller inte morot?

Tänk vad ett par byxor ifrån Gina Tricot kan göra! Ni som bor i eller omkring Göteborg har precis som jag haft en molnig och grå måndag. Badväskan var ju packad, som jag skrev i morse och vi gav oss ut med båten i ca 1 timme, sen gav vi upp. Molnen vann kampen emot solen.. Men vi deppade inte ihop för det utan jag och mamma styrde vår kos mot Frölunda torg. Så nu är jag ett par snygg-byxor ifrån Gina, en almanacka och två superfina ljuslyktor rikare. Inte illa!
Det blev en bra dag med andra ord 🙂

Sitter och laddar inför lite träning. Har dock lika svårt som vanligt för att bestämma mig om vad jag ska träna. Det är väl det här man kallar i-landsproblem, antar jag. Men eftersom det fortfarande är ganska varmt ute och regnet inte öser ner så blir det nog en runda i den fina Hisingsparken. Jag tänker lite att gymmet kommer jag stänga in mig på hela hösten och vintern sen ändå så jag får passa på att vara ute medans man kan.
Efter träning blir det middag. Skall prova en ny grej idag och jag vet redan nu att det kommer bli gott.
Har fastnat för grönsaker i ugnen, det är ju otroligt gott men framför allt enkelt. Det sköter sig själv lixom.
Jag är nog extra glad i det eftersom vi kommit underfund med att morötter inte alls är så farligt som vi trodde.
Moroten innehåller ca 8g kolhydrater per 100g. Det är inte super-strikt men inte så farligt heller.
Så nu när man kan få tag i såna där goda, svenska morötter tycker jag gott man kan passa på att göra lite ugnsrostade grönsaker.
Är man väldigt känslig mot kolhydrater så behöver man ju inte ta det största lasset med just morötter 😉
Återkommer senare ikväll med recept och eventuellt en bild på middagen.
Hörs då!

Kommentera