En Lina-kaffe

Hej hopp, satte mig precis i soffan med en ”Lina-kaffe”, tror att jag härmed döper den till det!
Tänkte sätta mig på balkongen men jag tappade motivationen lite vad gäller vädret. Jag kollar både smhi och yr.no som en tok bara för att veta om det kommer chanser till sol och bad eller inte. Är otroligt sugen!
Idag är ju min första semesterdag också så jag hade inte tackat nej till att ligga på stranden. Men jag klagar inte egentligen, på vädret alltså. Det är just nu 20.5 grader ute, trots moln och nu när jag kollar ut ser jag minsann lite blå himmel, här och där. Jag har ju faktiskt en hel sommar på mig att njuta av vädret!
Min sambo jobbar några timmar idag sedan går han på semester han med. Skönt och mysigt!
Man vill ju nästan fira på något vis, att vi båda har fått semester. Men hur? Får klura på det under dagen.
Min plan idag är att jag strax skall åka iväg och gå med hunden. Jag sa att jag kunde göra det idag, så slipper pappa pussla ihop det med sin jobbdag. Jag saknar nämligen den lilla skrutten. Har vi tur så kanske vi kan gotta oss en stund på altanen. Jag stryker mina planer om en dag vid havet.
Annars så är det inte mycket inplanerat idag. Jag ska träna men har inte riktigt bestämt mig för vad än.
Ännu en gång får vädret påverka det beslutet.
Jag kanske får ett ärende in till stan sen men då slänger jag mig bara på bussen och fixar det. Nemas problemas!
Jag håller er uppdaterade 🙂

Kommentera