Let’s go to the beach

Godmorgon! Det blir ett snabb-inlägg just nu. Har fått lite frukost i magen, bikini, handduk och solkräm är nerpackade i strandväskan så det har blivit dags att ta sig ut mot Lilleby och havet. Jag skall fixa varsin sallad,  lite jordgubbar och gå en liten sväng med hunden innan Sofia kommer och plockar upp mig sedan spenderar vi hela dagen vid havet. Så vet ni vart ni har oss! 🙂
Skall bli otroligt skönt. Jag är bara pyttelite irriterad på att vädret ska vara strålande (alltså inga moln what so ever och 25 grader varmt) imorgon, när jag jobbar hela dagen. Kan ha blivit en miss i min och vädergudarnas deal där, vem vet. Det är hur som helst 21 grader nu trots moln och om nu SMHI har rätt så ska det vara mer moln in mot stan, där jag befinner mig och lättare moln med mer sol ut mot havet. Så jag litar på det! 🙂
Ha en go dag, vi hörs senare!

Kommentera