Nykomling

Jag får ju börja med att säga välkommen till mig själv och min nya blogg!
Det här satt långt inne, det skall ni veta, att byta blogg bara sådär men jag har samlat på mig en hel del anledningar till att göra ett byte.
Sen att det skedde just nu, kring kl 1 på natten, det är en annan femma.
Jag provbloggar helt enkelt. Bara för det så står det still i skallen på mig, ovanligt. Jag är nog trött fast jag känner mig pigg som en mört. Jag sov rejält inatt, länge och gott. Bredvid min Sofia! Min kära pojkvän och sambo hade vi slängt i en annan säng, bäst så.  Men mer om det en annan gång 🙂
Jag tror vi nöjer oss med en provblogg för idag, så får jag helt enkelt utforska lite mer imorgon.
Jag tänkte då göra det här lilla bytet offentligt och förhoppningsvis få med mig mina trogna anhängare hit, till den nya bloggen.
Piffar upp inlägget lite med en bild på mig och fina Sofia!

En kommentar till “Nykomling”

Kommentera